Företaget

 

MW Byggtekniska i Varberg AB bildades 1987 av Alf Engström som tillsammans med Arne Mattsson och Gunnar Wall, MW Byggtekniska i Göteborg, öppnade kontor i Varberg.                               Våra huvudsakliga åtaganden sedan bildandet har varit upprättande av konstruktionshandlingar för diverse byggnadsprojekt.
Genom åren har vi haft många intressanta uppdrag. Våra uppdrag ligger inom alla byggnadskataegorier från enfamiljshus till komplexa offentliga byggnader.

 

Tjänster


Vi erbjuder rådgivning inom områdena:

  • Byggnadskonstruktion
  • CAD-stödd projektering
  • Datorstödd projektering
  • 3D projektering

 

 

Kompetens

 

Byggnadskonstruktion
Vi har många års erfarenhet av att upprätta konstruktionshandlingar inom områden som grundläggning,stål-, betong-, trä- och glaskonstruktioner. Vårt samarbete med geotekniker, gör att vi kan erbjuda kompetent rådgivning vad gäller olika typer av grundläggning.


CAD-stödd projektering
CAD-projekteringen sker i enlighet med de riktlinjer som redovisas i Bygghandlingar 90, del 8, och för projektet speciellt framtagen CAD-manual. Programvaran är AutoCAD och AutoCAD Architecture samt Revit.


Datorstödd projektering
Kontoret består av ett nätverk med gemensam databas. All dokumentation sker via program som MS Office etc. Beräkningsarbeten utföres med hjälp av dator med godkända program för stål, trä och betong. I huvudsak används Strusofts programpaket för beräkning av byggnadskonstruktioner samt StatCon Structure. Kontoret är fast anslutet till internet via Varberg Energi AB.
Backup på datorproducerade dokument görs dagligen online.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.